Dag arrangement

Dag arrangement

 

Pampering  pakket

Geniet van het meest luxe arrangement die de Wellness Boerderij te bieden heeft. Het dag arrangement is een ware belevenis voor lichaam en geest gericht op totale ontspanning. Het Dag arrangement zal u een onvergetelijke ervaring geven. Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur ontdekt u de schoonheid in uzelf.

Het verblijf in de Wellness Boerderij is zeer aangenaam. De grote woonkamer met knapperend haardvuur, de leefkeuken en de prachtige suites zullen voor een prettig verblijf zorgen.

Het Dagarrangement bestaat uit de volgende behandelingen:

– Een complete gezichtsbehandeling

Een complete duo gezichtsbehandeling (60 minuten) Uw gezicht wordt gereinigd,  daarna zullen wij de huid licht scrubben en de reiniging afsluiten met een reinigend masker die de poriën goed schoon maakt. Dan zullen wij het gezicht masseren en hierbij ook de nek en schouders meenemen. Als afsluiting krijgt u nog een verzorgend masker en een dagverzorging.

– Een verkwikkende Lichaamsmassage

Aangenaam warme pakketjes met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en worden uw spieren verwarmd. Een overheerlijke warme massage om de afvalstoffen beter te doen afdrijven.

– champagne pakking

Deze 60 minuten durende  pakking is speciaal voor het ontspannen en huid verbeterend

– Een verzorgende Handpakking

Verzorgende handpakking (duur 15 minuten): Eerst worden de handen in gemasseerd met crème en daarna in een warm paraffine bad gedompeld om vervolgens de crème tot diep in de handen door te laten dringen.

– Een verkwikkende voetmassage

Verkwikkende voetmassage (duur 15 minuten): Een combinatie van trilmassage en kneden draagt bij aan een betere doorbloeding van de voeten en geeft een weldadig gevoel.

Reserveren