Detox dagarrangement

Detox dagarrangement

 

Geniet van het meest luxe arrangement die de Wellness Boerderij te bieden heeft. Het detox dagarrangement is een ware belevenis voor lichaam en geest gericht op totale ontspanning. Het Detox arrangement zal u een onvergetelijke ervaring geven. Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur ontdekt u de schoonheid in uzelf.

Het verblijf in de Wellness Boerderij is zeer aangenaam.

Het Detox arrangement bestaat uit de volgende behandelingen:

 

– Detox voetenbad van 30 min.

Deze behandeling voor de voeten helpt toxines/micro ijzerdeeltjes uit het lichaam te verwijderen door gebruik te maken van ionisatie.

– Een ontgiftende contour wrap 120 min.

Bij deze pakking waarbij je volledig als een mummie wordt ingepakt, worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Dit is direct voel en meetbaar tot soms wel 35 cm omvang verschil over 10 punten gemeten.

– Een afdrijvende warme kruidenstempel massage

Aangenaam warme pakketjes met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en worden uw spieren verwarmd. Een overheerlijke warme massage om de afvalstoffen beter te doen afdrijven.

– Verzorgende handpakking

Eerst worden de handen in gemasseerd met crème en daarna in een warm paraffine bad gedompeld om vervolgens de crème tot diep in de handen door te laten dringen.

– Verkwikkende voetmassage

Een combinatie van rolmassage en kneden draagt bij aan een betere doorbloeding van de voeten en geeft een weldadig gevoel.

Header for wellness boerderij

Reserveren