Relax / Ontspannings arrangement

Relax / Ontspannings arrangement

 

Heeft u zin in een dagje wellness inclusief een overnachting in een mooie suite? Het Relaxarrangement van de Wellness Boerderij biedt u de gelegenheid om even helemaal tot rust te komen. U zult het verblijf op de Wellness Boerderij als zeer aangenaam ervaren. De heerlijke behandelingen, de aangename sfeer en bovendien de gastvrijheid van de medewerkers. De mooi ingerichte suites en gezamenlijke ruimtes zijn van alle gemakken voorzien om u optimaal te laten genieten.

Het Relax arrangement bestaat uit de volgende behandelingen:

Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers op de dag van behandelen

– Een complete gezichtsbehandeling (duur 75 minuten).

Een complete duo gezichtsbehandeling (60 minuten) Uw gezicht wordt gereinigd,  daarna zullen wij de huid licht scrubben en de reiniging afsluiten met een reinigend masker die de poriën goed schoon maakt. Dan zullen wij het gezicht masseren en hierbij ook de nek en schouders meenemen. Als afsluiting krijgt u nog een verzorgend masker en een dagverzorging.

Een keuze uit :

– Een afdrijvende warme kruiden/ olie massage  duur 30 minuten

Aangenaam warme pakketjes met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en worden uw spieren verwarmd. Een overheerlijke warme massage om de afvalstoffen beter te doen afdrijven.

 

of een …

-Verzorgende lichaamspakking

De vitaminen, mineralen en sporenelementen waaruit algen bestaan zorgen ervoor dat allerlei lichaamsprocessen op gang blijven. Algen zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, koper, chroom en kobalt, zorgen voor goede afvoer van afvalstoffen, stimuleren de bloedsomloop en hebben een sterk ontgiftende werking. Laat u dus verrassen door een aangename pakking met een functionele werking.

– Verkwikkende voetmassage

Een combinatie van rolmassage en en kneden draagt bij aan een betere doorbloeding van de voeten en geeft een weldadig gevoel.

– Verzorgende handpakking

Eerst worden de handen in gemasseerd met crème en daarna in een warm paraffine bad gedompeld om vervolgens de crème tot diep in de handen door te laten dringen.

Reserveren