Vragen

Reserveren

Reserveren is alleen mogelijk via de website onder het kopje reserveren. Vul altijd de controle code in van de voucher anders is de reservering niet definitief.

Lukt het online reserveren niet of heb je vragen mail ons dan: wellnessboerderij@gmail.com

Welke datum moet ik reserveren?

De dag van aankomst is de datum die jullie aanklikken. Jullie kunnen dan doordeweeks vanaf 18.00 uur aan komen. Later aankomen kan ook, de uitleg om binnen te komen volgt een week voor aanvang door middel van een herinneringsmail met alle benodigde informatie. Op zaterdag dient u om 9.30 aanwezig te zijn, zodat we kunnen starten met de behandelingen.

Annuleren / verschuiven

Annuleren en verschuiven kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van het arrangement. Tot 10 dagen voor aanvang van het arrangement rekenen wij € 50,-. Binnen 9 dagen voor aanvang van het arrangement arrangement is annuleren of verschuiven niet meer mogelijk

Hebben jullie ontbijt?

Ontbijten is mogelijk voor € 7,50 per persoon. Hiervoor dienen jullie om 08.10 beneden te zijn in badjas daarna volgt de dag uitleg. Indien jullie geen ontbijt wensen te nuttigen dienen jullie om 08.30 uur beneden te komen voor de daguitleg met een kop koffie of thee. Bij aankomst op zaterdag , is er geen mogelijkheid om te ontbijten op zondag ochtend.

Zijn jullie aanwezig bij aankomst?

Wij zijn niet aanwezig bij aankomst, u ziet ons de volgende ochtend bij het ontbijt. Dan zullen wij de hele dag tot uw beschikking staan om het u naar de wens te maken.

Niet vergeten zelf mee te nemen:

– Badjas *
– Slippers *
* Dit is ook te huur voor € 5,-
– Extra onderbroek (mocht u een pakking in uw arrangement hebben)

Eten en Drinken

Het is bij ons mogelijk om te ontbijten, te lunchen en uiteraard hebben we ook diverse soorten drankjes. Heeft u een speciaal dieet, dan proberen we daar rekening mee te houden, gelieve dit van te voren te melden. Prijzen van de lunch variëren van de € 7,50 tot de € 12,50. Er zijn geen eet- of drink- faciliteiten op de kamer aanwezig bij aankomst, dus als u nog iets in de avond wilt nuttigen zal u dit zelf mee moeten nemen.

Extra behandelingen

Op de dag zelf is het mogelijk om één of meerdere extra behandelingen bij te boeken. Dit hoeft niet van te voren aangegeven te worden, maar mag op de dag van behandelen aangegeven worden bij de eerst behandeling.

Reserveren in het weekend

Voor een arrangement met overnachting geldt er op vrijdag, zaterdag en zondag een weekend toeslag van € 25,- per kamer. Voor een arrangement zonder overnachting geldt er alleen een weekend toeslag op zaterdag en zondag per arrangement.

Dinner tip